Alla inlägg under februari 2007

Av Josefine - 4 februari 2007 12:01

Måste bara dela med mig av en pinsam sak. Jag har actually träningsvärk efter vår lilla session på badhuset igår! Och då inledde jag inte med att simma 1 km som Maria, eller hängde och klängde i klätterväggen hur länge som helst som alla de andra, utan koncentrerade mig mest på att hålla andningsvägarna ovanför vattenytan. Hur otränad är inte jag? Det blir nog till att resignera och börja sculpa med Emilia igen, det finns inget att be för. Jag skulle gärna se att folk som läser min blogg delger mig sina egna bloggadresser, min länklista är smärtsamt kort. Ja, eller kommenterar ibland åtminstone – här agerar dock vissa på ett mycket föredömligt sätt, och jag försöker återgälda tjänsten efter bästa förmåga.Sistnämnda pik är kanske ffa riktad till mor och far hemma i Skåneland – det räcker med ett kort ”Djinn mår bra, hostar nästan aldrig, är inte blockhalt på några ben, har inte akut kolik och vrider sig i smärtor, har inga stora blödande sårskador, och är normalt sunt tjurig när han inte får mat tillräckligt snabbt som han sedan äter med god aptit” för att delar av mitt väsen ska finna sinnesfrid. Ja, den delen som inte är upptagen med att oroa sig för hästtentan dag och natt, jag tänker verkligen på den jäkla skrivningen alltid. 3 veckor fr.o.m nu (inte ens det!) är en löjligt kort tid för att läsa in ALLT som har med hästar att göra på minsta sätt. Avmaskningsfrågor t.ex som Emilia varnade för, what´s up with that? Jag klarade faktiskt parasitologitentan i tvåan, det är oförskämt att ställa samma frågor igen och på så vis antyda att jag inte skulle komma ihåg allt jag en gång lärt mig. Hästfolk saknar hyfs.Var inne på Aftonbladets hemsida och läste folks reaktioner om melodifestivalen, naturligtvis tyckte alla att låtarna sög och det var ju med sanningen överensstämmande, men jag fattar inte varför folk tyckte så illa om Luuk? Fattar de inte hans humor eller? Jag tyckte han var skitbra, det jag såg alltså, han tog ner spektaklet på en sund nivå liksom. Apropå skräp. Ska gå ut och sortera lite sopor i containrarna vid Ica nu. Ja mina egna sopor alltså, andras låter jag stå för dem. Ånej, det är söndag idag, då är alltid containrarna överfulla och man måste mosa in mjölkkartongerna med all kraft man lyckas upparbeta i sin späda kropp. Såå jobbigt.Dagens i-landsproblem: Same as everyday - Vad i herrans namn ska jag laga till middag??

Av Josefine - 3 februari 2007 20:48

Har hört alla melodifestivallåtarna på tv nu, de är verkligen precis hur dåliga som helst ALLIHOP. Luuk är enda behållningen. Orkar inte glo på möget längre, ska läsa om osteoartros istället - det är ambitiöst det. Har varit och badat idag - oväntat! I en pool alltså. Har hört att det finns folk som badar i badkar, misstänker att det är bara är ett rykte dock för jag har aldrig sett nån göra det i verkligheten. Annars är jag mer av en havsbadare, det gills liksom inte annars riktigt. Insjö kan också gå bra i nödfall.Ååååh, nu håller de på och räknar upp vilka låtar som ska "gå vidare till andra omgången" i melodifestivalen, fan vad drygt. Att folk faktiskt orkar rösta. Det är nog bara artisternas släktingar som ringer, och den med störst släkt vinner. Troligen Anna Book, hon känns som en stor-familj-typ. Är hon inte ännu tjockare nu än hon var i Let´s Dance ifjor eller inbillar jag mig? Das war alles/puss och kram.Dagens i-landsproblem: Att SVT inte fattat att det inte är roligt med en massa deltävlingar till melodifestivalen längre, det är gammalt nu.

Av Josefine - 2 februari 2007 20:52

Jag är Maria stort tack skyldig som rätat ut mitt stora frågetecken om dränslangar i folk, det störde mig;) Idag är jag lite imponerad av mig själv, masade mig faktiskt iväg till röntgenronden i eftermiddags, TROTS att det började regna precis när jag skulle cykla hemifrån. Ambitiöst. Inga döda djur idag, obducerade en gris igår och det var rätt ok faktiskt - inte alls svinäckligt...hihihi...hi..hrm. Finns tydligen en massa sjuka hästar på kliniken nu, hoppas de överlever de stackarna och att vi obducenter slipper se dem.Har kommit på att det är grymt skönt att hasa runt i långkalsonger hemmavid, äger ett par som är ca 10 år gamla, har inte använt dem på år och dar men de har fått komma till nåder nu när vi går klädda i pyjamasbyxor på kliniken och patologen om dagarna och det är lite kallt utan nått under. I alla fall, dessa långkalsonger är ungefär Sveriges fulaste, alldeles för korta, slappa i midjan och med så djävulskt maffigt häng i röven och knäna att det saknar motstycke. Så otroligt skabbigt.Over and out.dagens i-landsproblem: behöva cykla i slaskigt töväder. tungt, slirigt, allmänt segt.

Ovido - Quiz & Flashcards