Direktlänk till inlägg 2 december 2007

Nya tag igen

Av Josefine - 2 december 2007 23:16

Jag ska ta tag i mitt liv och börja blogga igen. Kanske om jag slutar skriva så förtvivlat långa inlägg så kommer jag att göra det oftare. Idag kom Emilia hem från Thailand och jag vet att hon kommer att påpeka för mig imorgon hur dåligt (läs: obefintligt) mitt bloggande varit medan hon varit borta. Men jag har varit duktig och tagit föredömliga föreläsningsanteckningar till henne iaf! Jag har försökt anstränga mig för att skriva begripliga meningar och inte så mycket förkortningar och så, bara för att fler än jag själv ska förstå.

Imorgon ska vi på grisresa. Vi ska till en slaktsvinsbesättning, det är inte så jättekul - smågrisar är roligare. Förra veckan var vi i en besättning med några precis nyfödda grisar, så sjukt söta! Synd att de luktar så illa att man inte vill ha med sig kameran dit. Jag tvättade kläder idag och hade lagt en halsduk som jag haft i ett grisstall någonstans mitt i tvättkorgen - precis all tvätt stank gris. Helt obegripligt. Men nu är den ren och luktfri! Och jag ska gå och lägga mig, upp kvart i sju imorgon. Bara göra matlåda först. Gonatt.

 
ANNONS
 
Emilia

Emilia

4 december 2007 17:34

Man behöver inte skriva mycket, men lite mer kunde du nog klämt ur dig! Tusen tack för bra anteckningar! Ska titta igenom dem så snart tentan är avklarad.
Jag skriver "hellre än bra" om man säger så. =)
Vad kul vi ska ha på Natt-O och läsa skvaller!

http://emilia.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Josefine - 31 december 2008 13:22

Hej hej hallå och gott nytt år alla! Längesen sist! Allt bra här, och bara tre dagar kvar i skolan efter jullovet... sen är jag veterinär på riktigt. Inget fuskande längre. Jobbar denna veckan, på ett av distrikten jag var i somras, och har jour över...

Av Josefine - 11 oktober 2008 12:58

Shit vad populärt det är att blogga om Idol! Alla tidsaktuella hemsidor med självaktning har en egen Idolbloggare som skriver om vad de tycker om programmet, utan att kunna något egentligen. Alltså de tidsaktuella hemsidor som jag någon gång läser, s...

Av Josefine - 5 oktober 2008 14:04

Idag har jag ångest. Inte över att det var aplänge sedan jag bloggade (även om Maria och Emilia gav mig lite dåligt samvete över det också igår...;) ). Nej utan över min jobbsituation och mitt examensarbete. Först jobbet - jag kan inte komma mig för ...

Av Josefine - 8 september 2008 13:04

Idag när jag (äntligen) klev ur sängen (vid 11) fick jag en plötslig omotiverad lust att blogga. Jag vet inte riktigt varför eller om vad. Kanske för att jag just nu läser Annika Lantzs "9 1/2 månad" (lånat av Emilia), och den är skriven som en blogg...

Av Josefine - 22 juli 2008 22:20

Jag har börjat på nytt jobb. Denna veckan är jag på en smådjursklinik som är filial till distriktsveterinärstationen i distriktet (hemma i Skåne!). Vad är det bästa med det då? Jo att jag har fått kollegor! (på de förra ställena var jag ensam) En skö...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se