Direktlänk till inlägg 6 december 2007

Gristenta

Av Josefine - 6 december 2007 22:20

Hahaha! Jag har läst Emilias roliga Thailandsblogg, underhållning på hög nivå! Precis sådär (fast värre) skulle jag också bli i ett främmande land - bara tänka på hur ohygieniskt allt är och alla hemska bakterier och sjukdomar som finns och hur dåligt djuren har det osv. Jag kommer nog aldrig mer att lämna Sverige. Allt är så jädra bra ordnat här. Och knappt nån antibiotikaresistens. Det får vi höra varje dag. "Penicillin fungerar här, det gör det nästan ingen annanstans!". Vi skulle bara våga använda något annat än penicillin. Nåväl. Imorgon har vi muntlig tenta om grissjukdomar. Vi har ägnat tre veckor åt bara grisar, så nu kan jag allt. Förhoppningsvis. Men jag är lite orolig för tentan - examinatorn vi ska ha har verkat lite tjurig de senaste dagarna, och Malin kom idag med en teori om varför. Hon tror att han bantar eftersom han aldrig äter av kakorna vi bakar och att denna diet gör honom på dåligt humör. Han kanske kommer att vara extra benägen att kugga oss imorgon... Den som lever får se. Och nu ska jag gå och lägga mig.  Gonatt

 
ANNONS
 
Ingen bild

Emilia

7 december 2007 06:54

Lycka till! Tips: prova ta med morötter istället för kakor, det finns ju ingen som helst ursäkt för att inte äta morötter! (Åtminstone lite blodsockerhöjnde... och karoten är bra för solbränna också... eller nått sånt...) Om han trots allt vägrar äta morötter också så måste det helt enkelt bero på att han tror ni försöker förgifta honom!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Josefine - 31 december 2008 13:22

Hej hej hallå och gott nytt år alla! Längesen sist! Allt bra här, och bara tre dagar kvar i skolan efter jullovet... sen är jag veterinär på riktigt. Inget fuskande längre. Jobbar denna veckan, på ett av distrikten jag var i somras, och har jour över...

Av Josefine - 11 oktober 2008 12:58

Shit vad populärt det är att blogga om Idol! Alla tidsaktuella hemsidor med självaktning har en egen Idolbloggare som skriver om vad de tycker om programmet, utan att kunna något egentligen. Alltså de tidsaktuella hemsidor som jag någon gång läser, s...

Av Josefine - 5 oktober 2008 14:04

Idag har jag ångest. Inte över att det var aplänge sedan jag bloggade (även om Maria och Emilia gav mig lite dåligt samvete över det också igår...;) ). Nej utan över min jobbsituation och mitt examensarbete. Först jobbet - jag kan inte komma mig för ...

Av Josefine - 8 september 2008 13:04

Idag när jag (äntligen) klev ur sängen (vid 11) fick jag en plötslig omotiverad lust att blogga. Jag vet inte riktigt varför eller om vad. Kanske för att jag just nu läser Annika Lantzs "9 1/2 månad" (lånat av Emilia), och den är skriven som en blogg...

Av Josefine - 22 juli 2008 22:20

Jag har börjat på nytt jobb. Denna veckan är jag på en smådjursklinik som är filial till distriktsveterinärstationen i distriktet (hemma i Skåne!). Vad är det bästa med det då? Jo att jag har fått kollegor! (på de förra ställena var jag ensam) En skö...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se