Direktlänk till inlägg 7 december 2007

Gristenta - check

Av Josefine - 7 december 2007 16:45

Min dator har börjat låta litegrann som en traktor när man startar den och den tar oroväckande lång tid på sig för att öppna dokument och internetsidor och sånt. Jag försöker vara extra snäll och klappa på den och tala vänligt till den så att den håller sig alert åtminstone två veckor till, tills det är jullov och jag åker hem och min bror kan åtgärda vad än som fattas den. Kanske bara behövs en simpel defragmentering. (Jag vet vad det är, tjoho, ett konstigt tekniskt ord och jag vet vad det är! Bara en parentes. Annars kan jag mest ord som hematom och coprostas som bara är fina ord för högst ordinära medicinska tillstånd (blåmärke och förstoppning).)

Grismuntan är avklarad och vi klarade den allihopa i gruppen. Det var skönt. Jag tycker vi har varit mycket duktiga och engagerade under vår treveckorsperiod med grisar, trots att ingen var så jätteduktig eller jätteintresserad från början. Så om någon har planer på att starta upp en grisuppfödning så bara fråga mig, jag vet precis hur man gör. För att de inte ska bli sjuka alltså. Vill man tjäna pengar också får man tyvärr vända sig till någon annan. Jag har två kusiner som är ekonomer. De kanske kan hjälpa till. Nu ska jag gå och äta makaroner. Sen måste jag ta ställning till om jag redan idag ska börja läsa till tentan på måndag eller om jag vågar vänta tills imorgon. Ingen rast och ingen ro. Trevlig helg 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Emilia

7 december 2007 18:11

Om du vågar vänta tills imorgon? Inte om du har en mycket trög hjärna som jag. Jag har panik! Kanske för att jag ska jobba hela söndag kväll också... Vi får (försöka) sköta oss på Natt-O imorgon! Men den alkoholfria glöggen brukar ändå vara godare...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Josefine - 31 december 2008 13:22

Hej hej hallå och gott nytt år alla! Längesen sist! Allt bra här, och bara tre dagar kvar i skolan efter jullovet... sen är jag veterinär på riktigt. Inget fuskande längre. Jobbar denna veckan, på ett av distrikten jag var i somras, och har jour över...

Av Josefine - 11 oktober 2008 12:58

Shit vad populärt det är att blogga om Idol! Alla tidsaktuella hemsidor med självaktning har en egen Idolbloggare som skriver om vad de tycker om programmet, utan att kunna något egentligen. Alltså de tidsaktuella hemsidor som jag någon gång läser, s...

Av Josefine - 5 oktober 2008 14:04

Idag har jag ångest. Inte över att det var aplänge sedan jag bloggade (även om Maria och Emilia gav mig lite dåligt samvete över det också igår...;) ). Nej utan över min jobbsituation och mitt examensarbete. Först jobbet - jag kan inte komma mig för ...

Av Josefine - 8 september 2008 13:04

Idag när jag (äntligen) klev ur sängen (vid 11) fick jag en plötslig omotiverad lust att blogga. Jag vet inte riktigt varför eller om vad. Kanske för att jag just nu läser Annika Lantzs "9 1/2 månad" (lånat av Emilia), och den är skriven som en blogg...

Av Josefine - 22 juli 2008 22:20

Jag har börjat på nytt jobb. Denna veckan är jag på en smådjursklinik som är filial till distriktsveterinärstationen i distriktet (hemma i Skåne!). Vad är det bästa med det då? Jo att jag har fått kollegor! (på de förra ställena var jag ensam) En skö...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se