Direktlänk till inlägg 9 december 2007

Tentaplugg och Natt-O?

Av Josefine - 9 december 2007 13:04

Nille katt tänker kanske lämna mig! Han är trött på att jag blir arg på honom när han välter ner blomkrukor och mobiltelefonen och bråte från skrivbordet, så han hotar med att säga upp kontraktet. För att hålla sig till sanningen kan man också säga att det är några som eventuellt vill adoptera honom. Vi får se vad de kommer fram till.

Igår var det årets Natt-O, som är en sittning med tillhörande släpp på kåren. På eftermiddagen går man en glöggrunda som alltid är alldeles för lång, men så är det ju kårens idrottsförening som ordnar alltihop också. Emma i min klass berättade om hur det gick till förr i världen (hennes pappa är vet. och läste här för en massa år sedan), då gick glöggrundan ut på att man skeppades ut i en buss till en skog där man aldrig varit förr och ingen hittade, och sen var det fylleslag och hälften av deltagarna hittades inte igen förrän räddningstjänsten gripit in. Så då fick man sluta med det. En del traditioner bör faktiskt lämnas därhän. I alla fall, vi hade skitkul - har lagt upp lite bilder på nätet. Marre och Hulda dök upp på släppet, det var en angenäm överraskning. Vårt "husband" Prime Eight, som vi är mycket stolta över, stod för musiken. Det verkar som många vets. har artistiska ambitioner (se Phlugan), är väl för att alla här är så jädra multibegåvade. Jag är ju också duktig på annat, t.ex på........på....men okej jag är undantaget som bekräftar regeln. Nån ska ju vara det.

Imorgon är det tenta i juversjukdomar och förlossningsproblem. Jag ska plugga tills jag är klar och kan det, även om det innebär halv 8 imorgon bitti. Wish me luck

 
ANNONS
 
Ingen bild

Emilia

9 december 2007 15:02

Lycka till! Själv ska jag jobba om en timme och kan inte bestämma mig för vad jag kan mest minst om så det är panikplugg som gäller nu! Du var inte märkbart blek tycker jag. Jag hade dubbelhaka på alla bilder! Prime-Eight var bäst som vanligt!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Josefine - 31 december 2008 13:22

Hej hej hallå och gott nytt år alla! Längesen sist! Allt bra här, och bara tre dagar kvar i skolan efter jullovet... sen är jag veterinär på riktigt. Inget fuskande längre. Jobbar denna veckan, på ett av distrikten jag var i somras, och har jour över...

Av Josefine - 11 oktober 2008 12:58

Shit vad populärt det är att blogga om Idol! Alla tidsaktuella hemsidor med självaktning har en egen Idolbloggare som skriver om vad de tycker om programmet, utan att kunna något egentligen. Alltså de tidsaktuella hemsidor som jag någon gång läser, s...

Av Josefine - 5 oktober 2008 14:04

Idag har jag ångest. Inte över att det var aplänge sedan jag bloggade (även om Maria och Emilia gav mig lite dåligt samvete över det också igår...;) ). Nej utan över min jobbsituation och mitt examensarbete. Först jobbet - jag kan inte komma mig för ...

Av Josefine - 8 september 2008 13:04

Idag när jag (äntligen) klev ur sängen (vid 11) fick jag en plötslig omotiverad lust att blogga. Jag vet inte riktigt varför eller om vad. Kanske för att jag just nu läser Annika Lantzs "9 1/2 månad" (lånat av Emilia), och den är skriven som en blogg...

Av Josefine - 22 juli 2008 22:20

Jag har börjat på nytt jobb. Denna veckan är jag på en smådjursklinik som är filial till distriktsveterinärstationen i distriktet (hemma i Skåne!). Vad är det bästa med det då? Jo att jag har fått kollegor! (på de förra ställena var jag ensam) En skö...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se