Direktlänk till inlägg 17 december 2007

Inte sovmorgon...

Av Josefine - 17 december 2007 08:15

Grr, jag har lust att döda någon! Vi skulle haft föreläsning idag kl.8, en föreläsning som blivit inställd en gång tidigare och därför flyttats till denna veckan innan jul när vi inte har några andra föreläsningar mellan 8 och 10.

Det var sjukt svårt att kliva upp (som alltid). Både Torsten och Nille brukar sitta bredvid sängen och titta uppfordrande på mig, för de är ju hungriga och inte alls trötta. Idag satt bara Nille vid sängen och Torsten dök inte upp ens när jag började plocka fram mat till dem. Jag hann bli orolig över att han gått och lagt sig och dött nånstans under natten (katter kan faktiskt göra så) innan jag hittade honom under soffan vid god hälsa.

Iaf sen fick jag ju stressa i mig frukosten som vanligt, och kasta mig iväg på cykeln förbannandes den gudsförgätna kylan (som jag ändå är lite glad över i smyg så länge jag inte behöver gå ut, det betyder att växthuseffekten inte raderat ut årstiderna totalt), och sen när jag kommer fram till skolan - SÅ ÄR FÖRELÄSNINGEN INSTÄLLD!!! Så därför sitter jag nu i datorsalen och slår ihjäl tid. Och är skittrött. Och tänker på att jag måste handla julklappar i eftermiddag. Jag skulle gjort det i lördags enligt planen, men då bara orkade jag inte... Tur vi är lediga snart så man kan få vila upp sig.

Nu ger jag upp. Hej så länge

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Josefine - 31 december 2008 13:22

Hej hej hallå och gott nytt år alla! Längesen sist! Allt bra här, och bara tre dagar kvar i skolan efter jullovet... sen är jag veterinär på riktigt. Inget fuskande längre. Jobbar denna veckan, på ett av distrikten jag var i somras, och har jour över...

Av Josefine - 11 oktober 2008 12:58

Shit vad populärt det är att blogga om Idol! Alla tidsaktuella hemsidor med självaktning har en egen Idolbloggare som skriver om vad de tycker om programmet, utan att kunna något egentligen. Alltså de tidsaktuella hemsidor som jag någon gång läser, s...

Av Josefine - 5 oktober 2008 14:04

Idag har jag ångest. Inte över att det var aplänge sedan jag bloggade (även om Maria och Emilia gav mig lite dåligt samvete över det också igår...;) ). Nej utan över min jobbsituation och mitt examensarbete. Först jobbet - jag kan inte komma mig för ...

Av Josefine - 8 september 2008 13:04

Idag när jag (äntligen) klev ur sängen (vid 11) fick jag en plötslig omotiverad lust att blogga. Jag vet inte riktigt varför eller om vad. Kanske för att jag just nu läser Annika Lantzs "9 1/2 månad" (lånat av Emilia), och den är skriven som en blogg...

Av Josefine - 22 juli 2008 22:20

Jag har börjat på nytt jobb. Denna veckan är jag på en smådjursklinik som är filial till distriktsveterinärstationen i distriktet (hemma i Skåne!). Vad är det bästa med det då? Jo att jag har fått kollegor! (på de förra ställena var jag ensam) En skö...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se