Direktlänk till inlägg 10 februari 2008

ingen rubrik

Av Josefine - 10 februari 2008 10:48

Jag bara måste kommentera gårdagens melodifestival. Allting var pissdåligt utom Luuk, Björn Gustafsson och Morgan Pålsson. Och ingen av dem tillhörde ens själva tävlingen. Jag roade mig med att fundera över exakt hur pinsamt, på en skala, det skulle vara att skicka en rutten låt vid namn ”I love Europe” med Christer Sjögren (bäst före 20 år sedan) till Eurovision. Det hade utan tvekan sprängt skalan. Alla människor med någon skam i kroppen hade tvingats emigrera. Synd med tanke på att vi annars bor i världens bästa land, jag tänker på antibiotikaresistensen nu alltså. Penicillin fungerar ju här som bekant.

Sen ska jag bekänna något. Jag köpte kattmat i den vanliga mataffären igår! Alltså någon helt ospeciell sort som förmodligen har helt fel mineralbalansvärden och annat viktigt. Iaf var det en sort som hette något med ”Active Fit”, den är till Torsten för jag tycker han är smal (mer energi – går upp i vikt) och dessutom vill han ha omväxling ibland från den andra maten. Det stod på förpackningen att ”redan efter 1 dag kan man märka skillnaden och få en aktivare katt”. Det verkar ha fungerat. Kattskrället har blivit helt jäkla skogstokig och far runt som en projektil i lägenheten. Medan Nille förvånat tittar på från sitt nya favorittillhåll – i en papperskasse. Iaf blir det ju fel om Torsten gör av med all energin, den skulle han ju lägga på hullet. Whatever.

Vi har varit på idisslarmedicinkliniken i veckan. I måndags fick jag assistera på en löpmagsoperation, jättekul! Kostackaren hade en gigantisk gasfylld löpmage som flyttat sig upp på högersidan och plingade t.o.m fram över lungfältet, hur nu det gick till. Förmodligen något fysikaliskt med resonans och ljud som förflyttar sig och annat svårbegripligt. Iaf kom vi inte igång med själva operationen förrän fram på eftermiddagen, och var därför inte klara förrän 7 på kvällen. Men då mådde kossan mycket bättre och dan efter åt hon sitt hö med god aptit. Kor är tacksamma djur.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Emilia

11 februari 2008 15:10

Vem var Morgan Pålsson? Jag gillade Brandur! Han var söt och kunde sjunga bra! Amy var också bra såklart... och hattarna som Christers dansare hade var oslagbara! Själv skar jag upp halsen på en kossa idag (blodtransfusion du vet). Det var nervöst men jag perforerade inte jugularen som tur var! Nu ska jag kanske plugga... eller städa lite mera... eller titta på Vänner (lånat DVD-boxar av lillebror). Vad gör du den här veckan?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Josefine - 31 december 2008 13:22

Hej hej hallå och gott nytt år alla! Längesen sist! Allt bra här, och bara tre dagar kvar i skolan efter jullovet... sen är jag veterinär på riktigt. Inget fuskande längre. Jobbar denna veckan, på ett av distrikten jag var i somras, och har jour över...

Av Josefine - 11 oktober 2008 12:58

Shit vad populärt det är att blogga om Idol! Alla tidsaktuella hemsidor med självaktning har en egen Idolbloggare som skriver om vad de tycker om programmet, utan att kunna något egentligen. Alltså de tidsaktuella hemsidor som jag någon gång läser, s...

Av Josefine - 5 oktober 2008 14:04

Idag har jag ångest. Inte över att det var aplänge sedan jag bloggade (även om Maria och Emilia gav mig lite dåligt samvete över det också igår...;) ). Nej utan över min jobbsituation och mitt examensarbete. Först jobbet - jag kan inte komma mig för ...

Av Josefine - 8 september 2008 13:04

Idag när jag (äntligen) klev ur sängen (vid 11) fick jag en plötslig omotiverad lust att blogga. Jag vet inte riktigt varför eller om vad. Kanske för att jag just nu läser Annika Lantzs "9 1/2 månad" (lånat av Emilia), och den är skriven som en blogg...

Av Josefine - 22 juli 2008 22:20

Jag har börjat på nytt jobb. Denna veckan är jag på en smådjursklinik som är filial till distriktsveterinärstationen i distriktet (hemma i Skåne!). Vad är det bästa med det då? Jo att jag har fått kollegor! (på de förra ställena var jag ensam) En skö...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se