Direktlänk till inlägg 18 februari 2008

Sol i sinne

Av Josefine - 18 februari 2008 15:17

Idag är jag på ett nästan oförskämt bra humör! Jag vet inte exakt vad det kan bero på, men kanske att jag är i Skåne, att solen skiner och fåglarna kvittrar - sämre kan man ju ha det! Just nu äter jag middag (i Skåne heter det inte lunch) och det är kanske i senaste laget men dan har gått åt till att skriva min studieplan för höstens examensarbete. Jag blev hemskt nöjd med den. Hoppas min handledare också blir det. Jag fick verkligen det allra bästa examensarbetet, ibland har man mer tur än man förtjänar. Det ska handla om "ultraljud av carpus på häst", d.v.s ultraljud av framknäna (som egentligen är ett förbjudet ord enligt vår anatomiprofessor). Iaf, det är ett perfekt arbete för mig för att: jag är intresserad av ämnet (hästar+hältutredning), jag vill lära mig det (ultraljud), jag behöver bli bättre på det (anatomi). Och ämnet bara fanns och jag behövde bara paxa det! Behövde inte värka fram något själv och det är ju väldigt skönt.

Sen har jag fått lägesrapport av Marre som har hand om mina katter medan jag är på sydligare breddgrader, och de tycks finna sig väl tillrätta hos henne. Torsten har redan ätit på krukväxterna och kräkts och Nille följer med överallt och är intresserad av allt. Precis som vanligt alltså. Nu ska jag ut och rida i solskenet. Men kanske äta glass först. Jag har förhandlat mig till att få glass som belöning för att jag håller koll på tackorna här hemma ifall de lammar. Pappa förstod tydligen inte att det skulle jag gladeligen gjort alldeles gratis. Hehehe.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Emilia

18 februari 2008 18:11

Halloj! Vad skönt det låter! Jag är väldigt glad att såna människor som du frivilligt åtar sig att skriva om UL på carpus på häst. Jag hade nog dött tror jag! (Gillar ju som bekant varken halta hästar eller hästens rörelseapparat... och så somnar jag så lätt av UL). Jag ska använda Samper i mitt ex-jobb - han ska sprutas med Suprelorin har jag tänkt, bara för att se hur han skulle bli som kastrat innan något oåterkalleligt beslut tas.

 
Emelie

Emelie

20 februari 2008 21:21

Jag utmanar dig! Kolla min sida! =) Kram kram

http://borgander.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Josefine - 31 december 2008 13:22

Hej hej hallå och gott nytt år alla! Längesen sist! Allt bra här, och bara tre dagar kvar i skolan efter jullovet... sen är jag veterinär på riktigt. Inget fuskande längre. Jobbar denna veckan, på ett av distrikten jag var i somras, och har jour över...

Av Josefine - 11 oktober 2008 12:58

Shit vad populärt det är att blogga om Idol! Alla tidsaktuella hemsidor med självaktning har en egen Idolbloggare som skriver om vad de tycker om programmet, utan att kunna något egentligen. Alltså de tidsaktuella hemsidor som jag någon gång läser, s...

Av Josefine - 5 oktober 2008 14:04

Idag har jag ångest. Inte över att det var aplänge sedan jag bloggade (även om Maria och Emilia gav mig lite dåligt samvete över det också igår...;) ). Nej utan över min jobbsituation och mitt examensarbete. Först jobbet - jag kan inte komma mig för ...

Av Josefine - 8 september 2008 13:04

Idag när jag (äntligen) klev ur sängen (vid 11) fick jag en plötslig omotiverad lust att blogga. Jag vet inte riktigt varför eller om vad. Kanske för att jag just nu läser Annika Lantzs "9 1/2 månad" (lånat av Emilia), och den är skriven som en blogg...

Av Josefine - 22 juli 2008 22:20

Jag har börjat på nytt jobb. Denna veckan är jag på en smådjursklinik som är filial till distriktsveterinärstationen i distriktet (hemma i Skåne!). Vad är det bästa med det då? Jo att jag har fått kollegor! (på de förra ställena var jag ensam) En skö...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se