Direktlänk till inlägg 9 mars 2008

när man borde plugga

Av Josefine - 9 mars 2008 13:43

Plötslig fick jag en intensiv lust att blogga! Bäst att ta vara på tillfället. Men eftersom vi har tenta på onsdag och jag bör plugga så får jag hela tiden lust att göra andra saker. För en stund sedan fick jag plötsligt för mig att jag inom en snar framtid kommer att bli pälsdjursallergiker, eftersom det kliade så dant i näsan. Det vore ju en fullständig katastrof och jag blev därför genast tvungen att städa bort alla katthår i lägenheten. Ja inte alla, det är omöjligt, men de mest synliga.

Man måste ha något att oroa sig för hela tiden. För att slippa oroa mig för tentan så oroar jag mig för kommande allergier istället. Det här med gluten funderar jag också över ibland, det låter inte heller roligt att vara allergisk mot. Tänk gluten och pälsdjur! Ingen mat och inget jobb, då kan man lika gärna lägga sig i ett dike och begrava sig. Hu förresten, det går ju inte, jag som är så rädd för att bli levande begravd. De otäckaste filmerna är de där mördaren begraver sina offer levande men nedsövda i en kista och sen glömmer bort dem. Och sen vaknar offren och ligger där i mörkret och vet inte var de är eller vad som hänt och börjar skrika och banka och riva fingrarna blodiga mot kistlocket medan syret sakta tar slut… Det finns en film med Kiefer Sutherland (Jack Bauer i ”24”) där det händer med hans flickvän, den är hemsk. Nog om det.

Kollade lite på melodifestivalen igår, tills de började sjunga samma låtar igen! Så bra var de ju knappast att man orkar höra dem likadant två ggr inom en kvart. Jag tror ju då att Charlotte Perelli kommer att vinna på lördag. Men jag tycker att BWO bör vinna, och det vore lite pissigt om de inte gör det. Det har alls inte någon betydelse i paritet med klimathotet och världssvälten, men lite betydelse ändå. Några som absolut inte får vinna – Christer Gamlingen Sjögren (det vore nästan lika illa som världssvälten), de röda gubbarna eller skånsksjungande fjollan från Malmö (eller Svalöv eller Skurup eller vilket det nu var). Men det bör de inte göra heller. Inget att oroa sig för. Inte när man har en kommande pälsdjursallergi att oroa sig för iaf. Vilket snyggt ihopknyt av inlägget det blev till sist, nu måste jag sluta och läsa lite om klövproblem hos nötter.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Emilia

9 mars 2008 21:45

Wow! Bättre sent än aldrig heter det ju! Jo alltså, burkarna... de är ju så fina! När de som tillverkar socker, kaffe, te, nudlar, mjöl och massa andra grejer börjar lägga ner lite tid på att göra fina, färgglada, gulliga, roliga förpackningar ska jag sluta med plåtburkar. Ärligt talat, har du någonsin blivit på bra humör av en mjöl-/sockerpåse? det är de små detaljerna som gör det! Och så känns det mer hemtrevligt med plåtburkar - och de kommer aldrig ändra design till någon fulare som vissa livsmedel råkar ut för ibland. Ja, konservativt synsätt kanske... Ses i skolan!

 
Micke

Micke

11 mars 2008 18:02

Lite vitsigt med några ord i fetstil, och inga vettiga ord utan små skitord, nog om det. Glutenallergi är väll inte så farligt, bara att sluta äta viss mat. Nä, den värsta sjukdom man kan få är helt klart diabetes! Ta sprutor stup i kvarten och gå o lägga sig klockan åtta på kvällen för att kunna gå upp kl 5 på morgonen för att äta! O sen ta en spruta o äta igen. Jag hade typ dött efter en vecka.
Föresten är din nya bild helt fucked up, den blicken dödar en nästan!

http://mikros.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Josefine - 31 december 2008 13:22

Hej hej hallå och gott nytt år alla! Längesen sist! Allt bra här, och bara tre dagar kvar i skolan efter jullovet... sen är jag veterinär på riktigt. Inget fuskande längre. Jobbar denna veckan, på ett av distrikten jag var i somras, och har jour över...

Av Josefine - 11 oktober 2008 12:58

Shit vad populärt det är att blogga om Idol! Alla tidsaktuella hemsidor med självaktning har en egen Idolbloggare som skriver om vad de tycker om programmet, utan att kunna något egentligen. Alltså de tidsaktuella hemsidor som jag någon gång läser, s...

Av Josefine - 5 oktober 2008 14:04

Idag har jag ångest. Inte över att det var aplänge sedan jag bloggade (även om Maria och Emilia gav mig lite dåligt samvete över det också igår...;) ). Nej utan över min jobbsituation och mitt examensarbete. Först jobbet - jag kan inte komma mig för ...

Av Josefine - 8 september 2008 13:04

Idag när jag (äntligen) klev ur sängen (vid 11) fick jag en plötslig omotiverad lust att blogga. Jag vet inte riktigt varför eller om vad. Kanske för att jag just nu läser Annika Lantzs "9 1/2 månad" (lånat av Emilia), och den är skriven som en blogg...

Av Josefine - 22 juli 2008 22:20

Jag har börjat på nytt jobb. Denna veckan är jag på en smådjursklinik som är filial till distriktsveterinärstationen i distriktet (hemma i Skåne!). Vad är det bästa med det då? Jo att jag har fått kollegor! (på de förra ställena var jag ensam) En skö...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se