Direktlänk till inlägg 20 mars 2008

Nille har flyttat ut!

Av Josefine - 20 mars 2008 23:03

Här är så tomt i lägenheten! Katterna har flyttat inför påsken för jag ska till Skåne. Det värsta är att Nille ska adopteras bort under lovet! Han kommer inte tillbaka till mig! Hur ska jag klara mig? Jag försöker tänka på att han ska flytta ut på landet så han kommer att kunna vara ute och busa och det kommer han att tycka om! Han brukar ligga i köksfönstret och spana på fåglarna utanför. Nu kan han vara ute och jaga dem på riktigt. Men inte fånga dem, det har jag sagt till honom att han inte får.

Vi har åkt med distriktarna denna veckan och det har blivit lite av varje... I måndags var vi ute på en mysko lamning, det var ett felläge och lammet hade huvudet först och frambenen bakåtvika, det konstiga var dock utseendet på detta lamm - "huvudet" saknade skallben och ögon, och buken var öppen på undersidan så hela tarmpaketet hängde utanför. Skumt. Det var ju dött naturligtvis, men måste ha levt ganska länge som foster för det hade päls. Sen har det varit lite sjuka kor och halta hästar, vi har hållt oss sysselsatta helt enkelt.

Nästa vecka är det påsklov och det ska ju bli jätteroligt för då måste jag plugga reproduktion eftersom vi har tenta direkt efter lovet. Ingen rast och ingen ro. Nu ska jag dammsuga. Gonatt

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Josefine - 31 december 2008 13:22

Hej hej hallå och gott nytt år alla! Längesen sist! Allt bra här, och bara tre dagar kvar i skolan efter jullovet... sen är jag veterinär på riktigt. Inget fuskande längre. Jobbar denna veckan, på ett av distrikten jag var i somras, och har jour över...

Av Josefine - 11 oktober 2008 12:58

Shit vad populärt det är att blogga om Idol! Alla tidsaktuella hemsidor med självaktning har en egen Idolbloggare som skriver om vad de tycker om programmet, utan att kunna något egentligen. Alltså de tidsaktuella hemsidor som jag någon gång läser, s...

Av Josefine - 5 oktober 2008 14:04

Idag har jag ångest. Inte över att det var aplänge sedan jag bloggade (även om Maria och Emilia gav mig lite dåligt samvete över det också igår...;) ). Nej utan över min jobbsituation och mitt examensarbete. Först jobbet - jag kan inte komma mig för ...

Av Josefine - 8 september 2008 13:04

Idag när jag (äntligen) klev ur sängen (vid 11) fick jag en plötslig omotiverad lust att blogga. Jag vet inte riktigt varför eller om vad. Kanske för att jag just nu läser Annika Lantzs "9 1/2 månad" (lånat av Emilia), och den är skriven som en blogg...

Av Josefine - 22 juli 2008 22:20

Jag har börjat på nytt jobb. Denna veckan är jag på en smådjursklinik som är filial till distriktsveterinärstationen i distriktet (hemma i Skåne!). Vad är det bästa med det då? Jo att jag har fått kollegor! (på de förra ställena var jag ensam) En skö...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se