Direktlänk till inlägg 7 april 2008

lite allt möjligt

Av Josefine - 7 april 2008 22:01

Noterade att helt galet många människor hamnat på min blogg efter att ha googlat ”livmoderframfall”. Funderade en stund över varför så många människor är intresserade av detta problem rörande ffa kor, tills jag kom på den geniala idén att själv googla ”livmoderframfall+människa”. Det visade sig att folk också kan få det, vilket ju låter förfärligt otäckt. Kanske att det inte blir riktigt lika dramatiskt som på kor dock…

Detta har jag gjort sedan jag bloggade senast:

- Varit hemma i Skåne på påsklov och kommit tillbaks till Uppsala igen.

- Studat som tusan till reproduktionstentan, skrivit tentan och oroar mig nu för resultatet.

- Firat pappa som fyllt år (jag skriver inte hur mycket, då låter det som att jag är gammal).

- Haft besök av min kusin Sandra som jag inte träffat sen i...ungefär somras.

- Fått tillbaks Torsten. Men Nille fattas mej...

- Haft jour med distriktarna

I Skåne var det vinter och en halvmeter snö i påskas. Hästarna stod i hagen och surade över att det inte fanns något gräs. Jag var ute och red litegrann men fick ägna större delen av lovet åt att plugga till reproduktionstentan vi skulle ha dan efter lovet. Det är omtänksamt av dem att lägga tentor direkt efter lov, så att vi inte råkar slöa till och tänka på annat under den tiden. Det vore ju tokigt. Tydligen har nu de rätta svaren till tentan satts upp på anslagstavlan. Jag vet inte riktigt om jag vågar läsa dem dock.

Igår hade jag jour. Det var ganska slappt, vi var på Arlanda och skickade två söta katter till Japan, och så var det några dåliga kor (det var inte på Arlanda alltså). Idag var vi ute hos en dräktig kviga som fått feber och blivit hängig och nu höll på att abortera sin kalv, sånt är tråkigt tycker jag. Också besiktigade vi tre försöksmöss som skulle skickas till Australien (!). Besiktningen bestod i att kolla på dem att de var hanar allihop som det stod på buren, att de var pigga och sprang runt, och att deras små öronlappar (!!) hade samma nummer som det stod på ett papper att de skulle ha. Som distriktare kan man råka ut för lite av varje…

Nu ska jag kolla på Prison Break (nej, jag har inte slutat kolla på serien och jag vet inte riktigt varför för den är inte särskilt bra). Gonatt alla

 
ANNONS
 
Micke

Micke

8 april 2008 00:47

Fy fan vad du är elak mot din käre fader!

http://mikros.blogg.se

 
Ingen bild

Emilia

8 april 2008 09:33

Jeeeei! Ett inlägg! Jag oroar mig också över tentaresultatet. Jag vet att jag hade totalfel på en fråga (bagge är inte samma sak som bock tyvärr), och så har jag inga 3 p sen duggan att ta till. Jag vill inte skriva om den!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Josefine - 31 december 2008 13:22

Hej hej hallå och gott nytt år alla! Längesen sist! Allt bra här, och bara tre dagar kvar i skolan efter jullovet... sen är jag veterinär på riktigt. Inget fuskande längre. Jobbar denna veckan, på ett av distrikten jag var i somras, och har jour över...

Av Josefine - 11 oktober 2008 12:58

Shit vad populärt det är att blogga om Idol! Alla tidsaktuella hemsidor med självaktning har en egen Idolbloggare som skriver om vad de tycker om programmet, utan att kunna något egentligen. Alltså de tidsaktuella hemsidor som jag någon gång läser, s...

Av Josefine - 5 oktober 2008 14:04

Idag har jag ångest. Inte över att det var aplänge sedan jag bloggade (även om Maria och Emilia gav mig lite dåligt samvete över det också igår...;) ). Nej utan över min jobbsituation och mitt examensarbete. Först jobbet - jag kan inte komma mig för ...

Av Josefine - 8 september 2008 13:04

Idag när jag (äntligen) klev ur sängen (vid 11) fick jag en plötslig omotiverad lust att blogga. Jag vet inte riktigt varför eller om vad. Kanske för att jag just nu läser Annika Lantzs "9 1/2 månad" (lånat av Emilia), och den är skriven som en blogg...

Av Josefine - 22 juli 2008 22:20

Jag har börjat på nytt jobb. Denna veckan är jag på en smådjursklinik som är filial till distriktsveterinärstationen i distriktet (hemma i Skåne!). Vad är det bästa med det då? Jo att jag har fått kollegor! (på de förra ställena var jag ensam) En skö...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se