Direktlänk till inlägg 25 maj 2008

Ska städa...strax

Av Josefine - 25 maj 2008 19:07

Jag har i två år, oklart varför, underlåtit att köpa nya pärmar till alla papper vi får i skolan. Resultatet har blivit högar med papper på skrivbordet och ovanpå böckerna i bokhyllan, som jag varje gång jag städar måste flytta runt på. Inte så konstigt kanske att jag inte städar så ofta… Idag har jag också tänkt städa. Och nu bloggar jag istället! Som det kan bli.

Imorgon ska jag åka och hälsa på Nille i hans nya hem lite utanför Uppsala. Jag har köpt presenter åt honom, en typ fjädervippa som han kommer att äta upp, och en boll med ett hål i där man ska stoppa mat, och när han rullar bollen kommer maten att ramla ut bit för bit. Det är egentligen tveksamt om han kommer att förstå sig på den leksaken. Vi får se.

Kusin Emelie tipsade mig om en sjukt rolig sida på Internet, www.bestofblocket.se. Hur kunde jag inte känna till dess existens tidigare?! En del av annonserna är ju hur galet roliga som helst, t.ex nr 615, 623, 539, den förfärliga 534 eller min personliga favorit 604.

Kollade på Eurovision igår och bara måste vara lite elak – det gör mig fysiskt illamående när någon sjunger på så dålig engelska som ryssen som vann. Konståkaren var rätt störande med allt viftande också. Men han hade ju inte så mycket plats att röra sig på stackaren, han gjorde väl det bästa av situationen. Men men, jag tyckte Bosnien-Hercegovina var coolast med sin tvätt och kjolen med äpplen på. De verkade genuint knasiga. Nu måste jag fortsätta städa, dan är ju snart slut.

 
ANNONS
 
Annelie

Annelie

13 juni 2008 16:03

Tycker det är elakt med en omrästning som man inte kan svara ordentligt på. Var finns alternativet * Redan färdig utbildad veterinär? Kul att läsa om äventyren och vedermödorna på stutis och välkommen till Skåne!

http://sagoruna.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Josefine - 31 december 2008 13:22

Hej hej hallå och gott nytt år alla! Längesen sist! Allt bra här, och bara tre dagar kvar i skolan efter jullovet... sen är jag veterinär på riktigt. Inget fuskande längre. Jobbar denna veckan, på ett av distrikten jag var i somras, och har jour över...

Av Josefine - 11 oktober 2008 12:58

Shit vad populärt det är att blogga om Idol! Alla tidsaktuella hemsidor med självaktning har en egen Idolbloggare som skriver om vad de tycker om programmet, utan att kunna något egentligen. Alltså de tidsaktuella hemsidor som jag någon gång läser, s...

Av Josefine - 5 oktober 2008 14:04

Idag har jag ångest. Inte över att det var aplänge sedan jag bloggade (även om Maria och Emilia gav mig lite dåligt samvete över det också igår...;) ). Nej utan över min jobbsituation och mitt examensarbete. Först jobbet - jag kan inte komma mig för ...

Av Josefine - 8 september 2008 13:04

Idag när jag (äntligen) klev ur sängen (vid 11) fick jag en plötslig omotiverad lust att blogga. Jag vet inte riktigt varför eller om vad. Kanske för att jag just nu läser Annika Lantzs "9 1/2 månad" (lånat av Emilia), och den är skriven som en blogg...

Av Josefine - 22 juli 2008 22:20

Jag har börjat på nytt jobb. Denna veckan är jag på en smådjursklinik som är filial till distriktsveterinärstationen i distriktet (hemma i Skåne!). Vad är det bästa med det då? Jo att jag har fått kollegor! (på de förra ställena var jag ensam) En skö...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se