Direktlänk till inlägg 8 september 2008

Maggie

Av Josefine - 8 september 2008 13:04

Idag när jag (äntligen) klev ur sängen (vid 11) fick jag en plötslig omotiverad lust att blogga. Jag vet inte riktigt varför eller om vad. Kanske för att jag just nu läser Annika Lantzs "9 1/2 månad" (lånat av Emilia), och den är skriven som en blogg om hennes mammaledighet. Den är skitrolig! Och man behöver inte ha den minsta erfarenhet eller intresse av småbarn för att uppskatta den. Iaf var den orsaken till att jag låg kvar i sängen 2,5 timme efter att jag vaknat.

Idag är jag ledig från skolan. Ja, ledig och ledig, sista terminen är man väl aldrig helt ledig egentligen eftersom man har ett examensarbete som ska skrivas. Eftersom jag har lite valbara kurser jag tänkt gå fram till mitten av oktober så kan jag inte börja med den praktiska delen (ultraljuda hästben) förrän då, utan ska nu läsa på anatomi av carpus (framknän) in i minsta detalj är det tänkt. Naturligtvis kommer jag att göra det också. Jag måste bara finna lite mer motivation först. Rättare sagt börja få ångest över att inte hinna med vad jag ska.

Jag har skaffat en ny katt. Torsten har bott i ett annat jourhem över sommaren och jag tycker det är bättre att han stannar där än flyttar tillbaks till mig eftersom jag ändå tänkt flytta igen i januari, och han blir så stressad av sådana där omplaceringar. Den katten jag har nu är däremot ett under av anpassningsbarhet, jag och min lägenhet var genast hemma för henne när hon kom hit. Hon heter Maggie (jag råkade befinna mig på katthemmet när hon dök upp med sin upphittare, och det bar sig inte bättre än att jag fick med henne hem och fick därför äran att döpa henne. Hon ser väldigt mycket ut som en Maggie. Det är viktigt det där, att namnet liksom passar till.) och är hemskt söt men ibland en smula påfrestande. Som när hon brutalväcker mig mitt i natten genom att ta ett ninjaskutt rakt upp i mitt ansikte. Eller bestämmer sig för att toaletten inte är i badrummet utan i köket. Efter att ha torkat kattkiss fem gånger på samma fläck på köksgolvet har jag gett upp och ställt kattlådan där. Min plan är nu att successivt smyga tillbaka den till badrummet. Det har fungerat för andra, det vet jag säkert.

Okej, nu har jag kommit igång lite med bloggandet igen. Kanhända det blir en fortsättning om andan faller på.

 
ANNONS
 
Emelie

Emelie

23 september 2008 21:55

Hej! Gissa om jag saknat dina vitsiga inlägg här! Vilken underbar kise du fått! Det kan knappast vara en bondkatt! Maggie var ett bra namn, hon ser faktiskt ut som en sån, det har du rätt i!=) Ska du fira din 25 årsdag här i Skåne eller du planerar flytta på det...? Bara nyfiken! Lycka till med examensarbetet! Kram

http://borgander.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Josefine - 31 december 2008 13:22

Hej hej hallå och gott nytt år alla! Längesen sist! Allt bra här, och bara tre dagar kvar i skolan efter jullovet... sen är jag veterinär på riktigt. Inget fuskande längre. Jobbar denna veckan, på ett av distrikten jag var i somras, och har jour över...

Av Josefine - 11 oktober 2008 12:58

Shit vad populärt det är att blogga om Idol! Alla tidsaktuella hemsidor med självaktning har en egen Idolbloggare som skriver om vad de tycker om programmet, utan att kunna något egentligen. Alltså de tidsaktuella hemsidor som jag någon gång läser, s...

Av Josefine - 5 oktober 2008 14:04

Idag har jag ångest. Inte över att det var aplänge sedan jag bloggade (även om Maria och Emilia gav mig lite dåligt samvete över det också igår...;) ). Nej utan över min jobbsituation och mitt examensarbete. Först jobbet - jag kan inte komma mig för ...

Av Josefine - 22 juli 2008 22:20

Jag har börjat på nytt jobb. Denna veckan är jag på en smådjursklinik som är filial till distriktsveterinärstationen i distriktet (hemma i Skåne!). Vad är det bästa med det då? Jo att jag har fått kollegor! (på de förra ställena var jag ensam) En skö...

Av Josefine - 16 juli 2008 11:39

OBS Detta inlägg innehåller ord som kan verka stötande för känsliga personer (och då har jag ändå censurerat bort typ hälften av svordomarna).   Den här dan är åt helvete. Vad klev jag upp för? Jo för att gå till tandläkaren. Eller rättare sagt köra....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se