Direktlänk till inlägg 11 oktober 2008

Mest om TV...

Av Josefine - 11 oktober 2008 12:58

Shit vad populärt det är att blogga om Idol! Alla tidsaktuella hemsidor med självaktning har en egen Idolbloggare som skriver om vad de tycker om programmet, utan att kunna något egentligen. Alltså de tidsaktuella hemsidor som jag någon gång läser, som aftonbladet, expressen och tv4.se. Förmodligen inte de seriösa, typ DN. Men vad vet jag om det. Jag kollar också på Idol numera. Man hänger väl med i sin tid. Det har varit en del Coldplay-låtar med, lite trevligt tycker jag, "politik" förra veckan och igår sjöng den lille blonde "viva la vida". Det lät dock så illa att klockorna stannade. Ser med bävan fram emot att någon ska massakrera "fix you". Apropå TV, igår var en TV-relaterad kändis på hästkliniken på skolan! Och jag är typ stolt över att jag kände igen honom, jag är så patetisk. Och så är jag helt sjukt sugen på att berätta vem det var. Men ni får leva i ovisshet. 

Idag ska jag börja skriva på litteraturstudiedelen av mitt examensarbete. Det går trögt, milt uttryckt. Det är därför jag bloggar istället.

Nya lilla katten Minna är otroligt snäll och lättskött. Hon har inte vält ner en enda blomkruka, inte kissat utanför kattlådan, inte kräkts, inte ätit på några av krukväxterna och inte stört på nätterna. Som en liten ängel. 

Okej, slutbloggat för idag. Hej

 
ANNONS
 
Ingen bild

Emilia

14 oktober 2008 08:35

VEM???? Nån hästsnubbe? Jag tittar också på Idol. Hejar på kevin just nu. Vi ses nästa vecka!

 
Behm

Behm

24 november 2008 14:56

Hej
Kom in på din blogg av en slump. Vad roligt att du läser till veterinär i Uppsala sj söker jag till Danmark i vår.
Hur har det gått på utbildningen har det varit tufft med plugg osv?

http://copperglow.blogg.se

 
Behm

Behm

31 december 2008 14:22

Nä bor i Jämtland faktiskt men har 19.9 i slutbetyg från gymnasiet så tar mig inte in i Sverige...söker till england å skottland me just nu å hoppas på å komma in till hösten :)

http://copperglow.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Josefine - 31 december 2008 13:22

Hej hej hallå och gott nytt år alla! Längesen sist! Allt bra här, och bara tre dagar kvar i skolan efter jullovet... sen är jag veterinär på riktigt. Inget fuskande längre. Jobbar denna veckan, på ett av distrikten jag var i somras, och har jour över...

Av Josefine - 5 oktober 2008 14:04

Idag har jag ångest. Inte över att det var aplänge sedan jag bloggade (även om Maria och Emilia gav mig lite dåligt samvete över det också igår...;) ). Nej utan över min jobbsituation och mitt examensarbete. Först jobbet - jag kan inte komma mig för ...

Av Josefine - 8 september 2008 13:04

Idag när jag (äntligen) klev ur sängen (vid 11) fick jag en plötslig omotiverad lust att blogga. Jag vet inte riktigt varför eller om vad. Kanske för att jag just nu läser Annika Lantzs "9 1/2 månad" (lånat av Emilia), och den är skriven som en blogg...

Av Josefine - 22 juli 2008 22:20

Jag har börjat på nytt jobb. Denna veckan är jag på en smådjursklinik som är filial till distriktsveterinärstationen i distriktet (hemma i Skåne!). Vad är det bästa med det då? Jo att jag har fått kollegor! (på de förra ställena var jag ensam) En skö...

Av Josefine - 16 juli 2008 11:39

OBS Detta inlägg innehåller ord som kan verka stötande för känsliga personer (och då har jag ändå censurerat bort typ hälften av svordomarna).   Den här dan är åt helvete. Vad klev jag upp för? Jo för att gå till tandläkaren. Eller rättare sagt köra....

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se